Mette bock dr

Mette Bock (LA) – Folketinget

Mette Bock / Folketinget

Tidligere kirkeminister Mette Bock vil være præst. For selvom hun ikke går og taler om sin tro i dagligdagen, er troen af helt afgørende betydning.

Tal til mig | Mette Bock: Det evige liv findes i det liv der er nu!

21. maj 2020 — Mette Bock var før sin politiske karriere direktør for JydskeVestkysten og programdirektør i DR. En stilling, hun dog fratrådte under en større …

Mette Bock vil være præst efter valgnederlag | Politik – DR

Mette Bock vil være præst efter valgnederlag | Politik | DR

9. maj 2019 — 61-årige Mette Bock vil arbejde for, at vi stadig har et EU om både fem og ti år. I det arbejde indgår en af hendes tre mærkesager – at tage …

Tidligere kulturminister Mette Bock (LA) vil uddanne sig til præst og være det den sidste del af arbejdslivet.

LÆS SVARENE Mette Bock fra Liberal Alliance: Jeg vil sikre …

LÆS SVARENE Mette Bock fra Liberal Alliance: Jeg vil sikre fred, frihed og frihandel | Nyheder | DR

Kulturminister Mette Bock indstilles som spidskandidat til EU-parlamentsvalget, men udelukker ikke muligheden for at fortsætte som minister.

Liberal Alliance stiller med Mette Bock, nuværende kultur- og kirkeminister, som spidskandidat til EP-valget. Hun vælger nu europæisk politik frem for dansk politik, fordi hun vil arbejde for, at EU udstikker en ny kurs, siger hun:- Hvis vi ikke får sat den rigtige kurs, kan EU bryde sammen. Det kræver et tæt samarbejde at forhindre det.61-årige Mette Bock vil arbejde for, at vi stadig har et EU om både fem og ti år. I det arbejde indgår en af hendes tre mærkesager – at tage flere af de nordiske værdier med til Bruxelles. De to andre mærkesager er at sikre EU’s ydre grænser og styrke frihandlen og det indre marked.Mette Bock har tidligere i aften svaret på spørgsmål fra brugerne, og her understregede hun, hvad hun koncentrerer sig om:- At sikre fred, frihed og frihandel.Herunder kan du se alle spørgsmål og svar.

Mette Bock indstilles som spidskandidat til EU-parlamentet – DR

Nyheder – Få de seneste nyheder her | DR

15. aug. 2018 — Lige siden Mette Bock (LA) tiltrådte posten som kulturminister, har opgaven været at samle danskerne. Og det kan måske nås.

Nyheder – Hold dig opdateret på dagens nyheder. Få nemt overblikket over de seneste nyheder fra Danmark og resten af verden her.

Mette Bock tog 773 millioner fra DR for at give danskerne …

Mette Bock er sognepræst i Hansted-Lundum og Østbirk-Yding Pastorat samt tilknyttet … prorektor på Aarhus Universitet og direktør for DR’s programproduktion.

Mette Bock – Kristeligt Dagblad

Mette Bock | Kristeligt Dagblad

Har siden været programdirektør i Danmarks Radio og siden 2011 folketingsmedlem for Liberal Alliance. Mette Bock har været skribent på to bøger, …

Mette Bock er sognepræst i Hansted-Lundum og Østbirk-Yding Pastorat samt tilknyttet psykiatrisk afdeling på Regionshospitalet i Horsens. Tidligere har hun været folketingsmedlem for Liberal Alliance, kultur- og kirkeminister under Lars Løkke Rasmussens regering (2016-2019), direktør i Muskelsvindfonden, journalist på Jyllands-Posten, chefredaktør og administrerende direktør for JydskeVestkysten, prorektor på Aarhus Universitet og direktør for DR’s programproduktion. Tillidshverv: medlem af bestyrelsen for Den Berlingske Fond og bestyrelsesformand for Den Jyske Sangskole. 

Bock, Mette, født 1957, MF, tidl.formand for Grænseforeningen

Bock, Mette, født 1957, MF, tidl.formand for Grænseforeningen | Grænseforeningen.dk

Den tidligere kulturminister og DR-direktør Mette Bock slår i det nye år hul på et nyt karrierekapitel som tv-vært på en ny programserie på Dk4.

Mette Bock bliver tv-vært på Dk4 – Altinget: Kultur

3. jun. 2019 — Medarbejderne i DR kender Mette Bock bedre end de fleste andre politikere. For 10 år siden var hun programdirektør i DR, …

Det var fuldstændigt kikset. Det er en af mine største fejltagelser

”Det var fuldstændigt kikset. Det er en af mine største fejltagelser” – Journalisten

Keywords: mette bock dr