Ryanair overenskomst

Første gang i Danmark: Ryanair tegner overenskomst i Billund

Første gang i Danmark: Ryanair tegner overenskomst i Billund | Fagbladet 3F

31. jan. 2023 — I Billund Lufthavn har Dansk Metal efter langvarige forhandlinger indgået overenskomst med Malta Air, der er datterselskab til Ryanair.

I Billund Lufthavn har Dansk Metal efter langvarige forhandlinger indgået overenskomst med Malta Air, der er datterselskab til Ryanair. Det er første gang, at det omstridte flyselskab tegner overenskomst i Danmark.

En overenskomst mellem Dansk Metal og Ryanair kan …

En overenskomst mellem Dansk Metal og Ryanair kan genåbne sommerens pilotaftale med SAS – Fagbladet Luftfart

15. sep. 2022 — En overenskomst mellem Dansk Metal og Ryanair kan genåbne sommerens pilotaftale med SAS · Dansk Metal: Vi kan jo ikke lave en ny SAS-overenskomst.

Dansk Metal må ikke tilbyde andre flyselskaber bedre betingelser end dem, der er aftalt med SAS. Det står i en klausul i den overenskomst, som Dansk Metal og SAS indgik i sommer.  

https://www.a4arbejdsliv.dk/artikel/ryanair-1

3. okt. 2022 — Det irske lavprisselskab Ryanair kan snart fejre et års fødselsdag i Danmark uden overenskomst. Nu begynder partierne på venstrefløjen for …

Uroen ulmer for alvor om manglende overenskomst – Berlingske

Uroen ulmer for alvor om manglende overenskomst: »De har givet Ryanair utrolig lang snor«

18. okt. 2022 — Ryanair blev nærmest smidt ud af Danmark i 2015, fordi selskabet ikke ville tegne overenskomst. Men selskabet kom tilbage sidste år. Dengang lød …

Det irske lavprisselskab Ryanair kan snart fejre et års fødselsdag i Danmark uden overenskomst. Nu begynder partierne på venstrefløjen for alvor at undre sig. 3F er klar til sympatikonflikt, men Dansk Metal – der forhandler med Ryanair – står muligvis med en opgave, der kan blive meget svær at løse.

Norwegian om Ryanair i Danmark: »På et tidspunkt skal de …

Norwegian om Ryanair i Danmark: »På et tidspunkt skal de have en overenskomst«

31. jan. 2023 — Dansk Metal har indgået aftale om overenskomst med Malta Air, som er et af Ryanairs datterselskaber. De ansatte kan se frem til markante …

Ryanair kommer før eller siden til at tegne en dansk overenskomst, lyder det fra Norwegian, et af det irske selskabs største konkurrenter i Danmark. Det norske lavprisselskab løfter også lidt af sløret for planerne for vækst i Danmark, efter at coronapandemien nær havde kostet det norske selskab livet.

Dansk Metal indgår aftale om overenskomst med Malta Air

Dansk Metal indgår aftale om overenskomst med Malta Air | Dansk Metal

31. jan. 2023 — Ryanair og Dansk Metal har tirsdag givet hånd på en overenskomstaftale for det flyvende personale i datterselskabet Malta Airs base i …

Dansk Metal har indgået aftale om overenskomst med Malta Air, som er et af Ryanairs datterselskaber. De ansatte kan se frem til markante lønstigninger.

Ryanair efter overenskomst: Vil fortsætte med at investere i …

Ryanair efter overenskomst: Vil fortsætte med at investere i Danmark — MobilityWatch

31. jan. 2023 — Fagforeningen Dansk Metal har efter et langt forløb landet en overenskomstaftale med Ryanairs datterselskab Malta Air, der omfatter det …

Ryanair har planer om yderligere investeringer i Danmark efter overenskomstaftale, som giver dansk personale ”betydelige lønstigninger”.

Dansk Metal lander overenskomst med Ryanair – MobilityWatch

Dansk Metal lander overenskomst med Ryanair — MobilityWatch

31. jan. 2023 — For første gang nogensinde er der indgået danske overenskomster med Ryanairs ansatte i Danmark. Dansk Metal har sikret en aftale frem til 1.

Efter langvarige forhandlinger har Dansk Metal indgået en overenskomstaftale med Ryanairs datterselskab for det flyvende personale i Billund.

Dansk Metal tegner overenskomst med Ryanair – CHECK-IN.dk

31. jan. 2023 — Malta Air, datterselskab til det irske selskab Ryanair, har fløjet på dansk jord uden overenskomst siden efteråret 2021.

Danmarks største medieunivers om luftfart, rejser & turisme

Dansk Metal indgår overenskomst med Ryanair – A4 Aktuelt

Dansk Metal indgår overenskomst med Ryanair

Otte år efter det historiske opgør mellem dansk fagbevægelse og Ryanair blev indledt, er selskabet nu overenskomstdækket – af Dansk Metal. Tillykke til de ansatte, lyder

Keywords: ryanair overenskomst